Coaching

In verbinding met jezelf

Wanneer je lange tijd iets doet wat niet bij je past of wanneer je iets ingrijpends mee maakt, kan het gebeuren dat je een bepaalde balans met jezelf verliest.
Misschien zit je niet lekker in je vel, weet je niet wat je wilt, voel je je opgebrand of heb je behoefte aan zingeving in je leven.
Welke vorm die disbalans ook aanneemt, het is belangrijk om (weer) zo dicht mogelijk bij je kern te komen. Bij datgene dat jou laat stralen, dat jou jij maakt. Coaching sessies kunnen daarbij helpen. Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van verschillende werkvormen die samen zorgen voor meer verbinding met jezelf.
In 2018 ben ik afgestudeerd als kunstzinnig therapeut, in 2019 heb ik de opleiding tot integrale yogadocent afgerond en al veel langer schrijf ik persoonlijke gedichten voor mensen met een boodschap.
Al deze aspecten samen vormen een unieke manier van werken aan een hulpvraag.
Mijn manier van werken is kernachtig en doelgericht: ik wil jou (weer) in verbinding brengen met wie je bent, je zien voor wie je bent en jouw verhaal vertellen. Mijn doel is om je de verwondering weer terug te geven, zodat je de magie in de dagelijkse dingen weer gaat zien.
Vanuit een warme plek in Rotterdam West werk ik met mensen aan hun hulpvraag. Deze vorm van therapie / coaching bestaat uit gesprekken voeren, het lichaam voelen en het creëren van kunst. Er wordt altijd gekeken naar wie jij bent, waar jij behoefte aan hebt en wat je mogelijkheden zijn.

Kunstzinnige therapie is een laagdrempelige vorm van vaktherapie waarbij creatieve middelen zoals tekenen, schilderen en boetseren worden ingezet om aan een hulpvraag te werken. Binnen de therapie staat de ervaring voorop. Het gaat nooit om het eindresultaat van het kunstzinnig werk. 'Talent' of ervaring in schilderen, tekenen of boetseren is dus niet nodig.  Door iets te creëren vanuit je gevoel, zet je iets van je binnenste neer in de buitenwereld.

Yoga leert je om bewust te zijn van jezelf. Door verschillende houdingen aan te nemen en ademhalingsoefeningen toe te passen, kom je in een staat van ontspanning. In deze staat is er een mogelijkheid om te observeren wat het lichaam, de ademhaling en de geest je willen zeggen.
Je wordt soepeler en leert om door te ademen in elke situatie. De staat waarin je je tijdens de houdingen bevindt, leer je steeds meer mee te nemen in het dagelijks leven.

Schrijven is een manier om gedachten om te zetten in iets tastbaars. Een vorm waarmee je kunt communiceren en je innerlijk naar buiten brengt. Schrijven helpt om te verwerken, te relativeren en woorden te geven aan innerlijke processen.

Gespreksvoering brengt het geheel samen.  We bespreken alles dat je tegen komt en komen zo tot nieuwe inzichten. 


Denk je dat deze vorm van coaching bij jou past? Neem contact met mij op.
Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend. We kijken tijdens het gesprek of we bij elkaar passen en wat ik voor je kan betekenen.