Enea – Nooit meer jaloers

Nooit meer jaloers

Enea

(9 klantbeoordelingen)

30.00

Enea is een volledig duurzaam geproduceerd boek met 100% hernieuwbare energie.
Dit boek over jaloezie is gedrukt bij een drukker die gebruikmaakt van zonnepanelen, hergebruikt regenwater en plantaardige inkt.
Het papier wordt gefabriceerd in Europa en heeft het FSC keurmerk. Het gekozen formaat van het boek zorgt voor zo min mogelijk restafval en de tussenbladen van het papier worden gebruikt om het boek in te verpakken.
Enea bevat 192 pagina’s.

Boek over jaloezie en zelfliefde.

Op voorraad

Categorie:

Terwijl het water mijn huid week maakt, begluur ik van achter het douchegordijn wat we zijn geworden toen ik eventjes niet keek. Twee volwassen mensen in een huis met drie slaapkamers. Aan het randje van de stad.
Beginnende rimpeltjes.
Twee mensen die hun leven door elkaar heen weven. Rekening houden met elkaar zodat ze later kunnen beloven er alles uit te hebben gehaald dat erin zat.

Er was een tijd dat ik bang was voor dit gevoel. Settelen, of iets dergelijks.
Maar ik heb het al geleerd.
Vastigheid bleek op een dunne grens te liggen met lossigheid. Met één enkele zet kan je alles kapot gooien. En dat deed ik. Daarom vind ik wat we nu zijn geworden iets fragiels.

Alsof we eitjes zijn in een nest dat te vroeg gestapeld is. Voorjaarstakjes uit de vorst, bang om af te breken.