Gedicht op maat voor bedrijven

De kern van jouw bedrijf

Voor bedrijven en ondernemingen schrijf ik regelmatig teksten en gedichten.
In een gedicht kan ik kernachtig verwoorden waar jouw bedrijf voor staat, welke boodschap je uit wilt dragen en wat je kunt betekenen voor de wereld. In de juiste woorden wordt precies dát gevoel omschreven dat je over wilt brengen aan jouw doelgroep.
Misschien heb je een product waar een gedicht bij zou passen of zoek je naar een mooie tekst voor op een bedankkaartje.

Daarnaast schrijf ik pakkende en gelaagde teksten voor websites, producten, social media en drukwerk.
Dus heb jij met je onderneming een duidelijke boodschap maar zoek je nog naar de juiste, pakkende woorden?
Ben je benieuwd wat ik voor je zou kunnen betekenen?

Neem dan contact met mij op.

Reviews

Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om mijn jurken en visie op een authentieke manier onder de aandacht te brengen. Om het bijzondere gevoel, dat ik vanuit mijn missie zo sterk bij deze jurken ervaar, te uiten. Het gedicht sprak Lot me op een avond in. Ik weet nog goed dat ik in de bus zat, onderweg naar huis. Haar woorden raakten me diep in mijn ziel. Daar zat ik dan. Met tranen in mijn ogen en kippenvel all over. Wat een geschenk.
Nathalie
Al snel kwamen we bij Lot Bouwes uit, dichter en in onze ogen, woordkunstenares. Na een skype gesprek was de klik daar en de vertaling die ze gaf aan de verschillende thema’s stond na enkele weken samenwerken op papier.
Jamie
Als je een gedicht laat maken bij Lot, krijg je niet alleen een pdf met je gedicht, je krijgt een feestje op je deurmat.
Aline
Heb je interesse in een tekst of gedicht op maat?