Gedicht op maat

Een gedicht over jou

Soms schieten je eigen woorden tekort. Wanneer je wel weet wát je wilt zeggen maar niet hoe, kan een gedicht op maat een mooie uitkomst zijn. Met weinig woorden wordt dan toch een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht voor je. Je krijgt altijd een uniek product, speciaal voor jou gemaakt.
Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Hiervoor kun je altijd contact met me opnemen.

Het allerleukste vind ik om te schrijven voor iemand die wil weten hoe ik hem of haar zie. In dat geval schrijf ik graag een gedicht op maat. In zo'n gedicht kom ik tot de kern van wie jij bent.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik neem de tijd voor je en ik wil dat je jouw tekst met een gerust hart aan mij toevertrouwt.
Daarom neem ik een opdracht pas echt aan als we elkaar gesproken hebben en kunnen voelen dat het goed zit.

Wanneer je een gedicht op maat wilt ontvangen, wil ik je graag ontmoeten.
Voor het schrijven heb ik vaak aanvullende informatie nodig, om je zo goed mogelijk te leren kennen. Zeker wanneer je kiest voor een gedicht dat helemaal over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Dit kan door samen iets te drinken, telefonisch of via de mail. Hoe meer ik over je weet, hoe persoonlijker de tekst wordt.

Kosten

€140,00 exclusief 21% btw

Bij een gedicht op maat 'basispakket' zit het volgende inbegrepen:

-Een persoonlijk gesprek.
-Een volledig persoonlijk gedicht, speciaal voor jou geschreven.
-Een geschenkdoos van berkenhout om het gedicht in te bewaren.
-Een mooie afdruk van het gedicht op duurzaam reliëfpapier.
-Een opname waarin het gedicht wordt voorgedragen.
-Een toelichtende brief over het gedicht. Hierin wordt alles verwerkt dat niet in het gedicht past  maar wel noemenswaardig is.

Niet inbegrepen zijn 21% btw, verzendkosten en eventuele extra exemplaren van het gedicht.
Je kunt er wel voor kiezen om naast het basispakket extra drukwerk te bestellen. Zoals bijvoorbeeld je gedicht op poster formaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Wanneer je gedicht op maat een cadeau voor een ander is, heeft de doos ook ruimte om een persoonlijke boodschap in te bewaren. Daarnaast ontvang je jouw gedicht ook altijd digitaal, zodat je hem kunt gebruiken hoe je wilt. De manier waarop ik werk is kernachtig en doorgrondend. Ik pak gevoelens in met laagjes. De boodschap is duidelijk maar de uiting is zacht en benaderbaar.
Ik ga te werk vanuit respect en interesse. De woorden kunnen privé blijven of voorgedragen worden. Er is veel mogelijk.

Een gedicht op maat is speciaal voor jou, dus geen enkel gedicht zal dezelfde uitvoering hebben.
Wanneer je speciale wensen hebt kun je dit aan mij doorgeven. Ik maak een passende offerte voor je.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op.

Gedicht op maat

Of het nu voor jezelf of voor een ander is, het kan heel mooi zijn om een gedicht op maat te laten schrijven. Je écht gehoord voelen en je eigen omschrijving vervolgens teruglezen als gedicht of tekst, is heel dierbaar. Ik schrijf ook sprookjes, teksten en verhalen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Bruiloft

Gaan jullie trouwen en willen jullie graag een mooi gedicht voor tijdens de ceremonie? Stuur me een mailtje met daarin de datum en locatie van jullie huwelijk. Naast gedichten op maat, kan ik ook de ceremonie of een ander soort tekst voor je bruiloft schrijven. Lees hier meer.

Uitvaart

Neem je afscheid van iemand en wil je graag een mooie (biografische) tekst laten maken?
Mail me dan via het contactformulier of bel je via 06 026517173.
Ik kom graag in contact met je.

Reviews

“Onlangs heb ik een gedicht op maat bij Lot afgenomen. We spraken af voor een koffietje om de inhoud van het gedicht te bespreken. Eigenlijk had ik niet echt goed nagedacht over hoe het proces zou verlopen, maar Lot was goed voorbereid, stelde me allerlei vragen en zorgde ervoor dat ik het niet gek vond om voornamelijk zelf aan het woord te zijn. Logisch, omdat het om een maatwerk persoonlijk gedicht ging dus al die info had Lot nodig om er iets moois van te maken. Het gesprek verliep meteen gezellig en gemakkelijk en er was een fijne sfeer waardoor ik me open kon stellen. Het resultaat is erg mooi, het voelt alsof Lot écht kennis met mij en de situatie van het gedicht had gemaakt. Verder besteedt Lot veel aandacht aan de vormgeving en verpakking van het gedicht. Ze levert oprecht iets moois af met veel persoonlijke aandacht.”
Esther
Lot leeft zich volledig in waardoor ze met haar gedicht mij diep raakte. Heel bijzonder om een moment uit mijn leven zo mooi in woorden terug te lezen.
Kim Eland
Ik vond het ontvangen van een persoonlijk gedicht heel speciaal, omdat het voor mij echt de kern raakte op een moment dat ik dat nodig had.
Carolien Drooger
Lot wist met haar gedicht op een vrolijke manier te verwoorden hoeveel ik om mijn vriend geef.
Marrit
Ik voel me verbonden met het persoonlijke gedicht dat Lot voor me schreef.
Sam van Ree
Heb je interesse in een tekst of gedicht op maat?