Op maat

Soms schieten je eigen woorden tekort. Wanneer je wel weet wát je wilt zeggen maar niet hoe, kan een gedicht op maat een mooie uitkomst zijn. Met weinig woorden wordt dan toch een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht of bijzondere tekst voor een gelegenheid of gewoon zomaar. Je krijgt altijd een uniek gedicht, speciaal voor jou gemaakt.

Vanaf €80,00 

De prijs voor een gedicht op maat is inclusief een persoonlijk gesprek via skype, telefoon of in het echt. Wat jij fijn vindt! Je ontvangt een afdruk van jouw gedicht met een exclusieve kaarthouder waar hij precies in past, een opname waarin ik het gedicht aan je voordraag, een digitaal bestand waarin ik iets schrijf over hoe ik te werk ben gegaan en de toestemming om je gedicht te gebruiken voor bijvoorbeeld drukwerk.
Genoemde prijzen zijn exclusief 21%  BTW en reiskostenvergoeding.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Procedure

Voor het schrijven heb ik vaak aanvullende informatie nodig, om je zo goed mogelijk te leren kennen. Zeker wanneer je kiest voor een gedicht dat helemaal over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Dit kan door samen een theetje te drinken, telefonisch of via de mail. Hoe meer ik over je weet, hoe persoonlijker de tekst wordt.
Als het gedicht een cadeau voor iemand is, vind ik het ook prettig om met je af te spreken om bij de kern te komen.
Een 'standaard' gedicht op maat kost €80,00 en komt met: een persoonlijk gesprek, een digitale versie van je gedicht, een mooie afdruk op duurzaam papier, een kaarthouder voor je afdruk en een opname waarin ik je gedicht aan je voordraag. Verzendkosten van je afdruk en houder zijn ook inbegrepen.
Extra kosten zijn afhankelijk van je wensen. Wanneer je bijvoorbeeld bij mij langs komt voor het gesprek, reken ik geen reiskosten en wanneer je het gedicht alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt (een bruiloft, een cadeau, etc.) komen er ook geen extra kosten bij. Alleen wanneer je bijvoorbeeld een lange tekst wilt of een gedicht voor je bedrijf gaat gebruiken, zullen we even in overleg gaan over de kosten.

Ik schrijf gedichten en teksten voor persoonlijke ontwikkelingen, uitvaarten, bruiloften, kaarten, etc. Eigenlijk is geen mogelijkheid te gek, zolang het maar vanuit liefde en positieve aandacht is. Ik ben afgestudeerd als therapeut. Deze kennis neem ik mee in het tot stand komen van het gedicht. Zeker wanneer het over een onderwerp gaat dat moeilijk of zwaar kan zijn, kan ik je helpen door er iets moois van te maken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op.

Finishing

Wat klanten zeggen

Ik vond het ontvangen van een persoonlijk gedicht heel speciaal, omdat het voor mij echt de kern raakte op een moment dat ik dat nodig had.
Carolien Drooger
Lot wist met haar gedicht op een vrolijke manier te verwoorden hoeveel ik om mijn vriend geef.
Marrit
Ik voel me verbonden met het persoonlijke gedicht dat Lot voor me schreef.
Sam van Ree
Lot leeft zich volledig in waardoor ze met haar gedicht mij diep in mijn hart raakte. Heel bijzonder om een moment uit mijn leven zo mooi in woorden terug te lezen.
Kim Eland

Copyright

Aan het plaatsen van een bestelling voor een persoonlijk gedicht of tekst, zijn voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden ontvang je via de mail. Samen met de offerte die ik naar je toe stuur nadat ik weet wat je wensen precies zijn. Bij akkoord van de offerte en hiermee de betaling van de factuur, ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van een gedicht op maat. 
Eén van de belangrijkste dingen die ik vermeld in deze algemene voorwaarden is, dat wanneer je een gedicht door mij laat schrijven, ik het volledige auteursrecht (copyright) blijf behouden. Het gedicht is voor jou maar komt vanuit mij. Daarom mag je mijn gedicht alleen met mijn toestemming delen en gebruiken. Hier ontvang je meer informatie over wanneer we een overeenkomst aan gaan. 

© Lot Bouwes 2018 Alle rechten voorbehouden. 

Heel persoonlijk

Wanneer je een persoonlijk gedicht voor jezelf bij me bestelt, gaan we een bijzonder traject in. Ik probeer jou zo goed mogelijk aan te voelen en te doorgronden. Dankzij mijn gevoeligheid en therapeutische achtergrond, ben ik snel bij de kern. Hierbij houd ik rekening met de kwetsbaarheid die bij dit proces komt kijken. Ik wil jouw kracht en, wanneer je dat prettig vind, jouw uitdaging, in het gedicht naar voren laten komen. Ik wil ervoor zorgen dat jij je gezien en gehoord voelt. In weinig woorden zet ik neer hoe jij op mij over komt. Ik benader je altijd vanuit liefde en aandacht.

Tijdsduur

Geen mens is hetzelfde. Daarom zal ook het proces van schrijven persoonlijk zijn. Van te voren kan ik dus niet bepalen hoeveel tijd ik nodig heb om jouw gedicht of tekst te schrijven. Soms heb ik meer inspiratie nodig en duurt het langer. Hoe lang precies, weet ik pas op het moment dat ik jouw wensen en mogelijkheden weet. Dat betekent natuurlijk niet dat ik helemaal geen tijdsindicatie kan geven. Is het gedicht gekoppeld aan een verjaardag, bruiloft, uitvaart of een ander belangrijk moment, dan zorg ik er voor dat je jouw bestelling op tijd in huis hebt. Mits je op tijd bestelt en ik voldoende tijd heb om voor je te schrijven! 

Gelegenheid

Wanneer je een gedicht of tekst voor een gelegenheid bij me bestelt, zorg ik voor een extra persoonlijke benadering.
Een gedicht kan heel mooi zijn voor een bruiloft of geboorte. Maar ook bij een verdrietige gebeurtenis zoals een uitvaart kunnen mooie woorden veel steun en troost bieden. De manier waarop ik werk is kernachtig en doorgrondend. Ik pak gevoelens in met laagjes. De boodschap is duidelijk maar de uiting is zacht en benaderbaar.
Ik ga te werk vanuit respect en interesse. De woorden kunnen privé blijven of voorgedragen worden. Er is veel mogelijk.

Wil jij een persoonlijk gedicht, helemaal voor jou?