Gedicht op maat

Een gedicht over jou

€140,00 exclusief 21% btw

Bij een gedicht op maat zit het volgende inbegrepen:

-Een persoonlijk gesprek.
-Een volledig persoonlijk gedicht, speciaal voor jou geschreven.
-Een geschenkdoos van berkenhout om het gedicht in te bewaren.
-Een mooie afdruk van het gedicht op duurzaam reliëfpapier.
-Een opname waarin het gedicht wordt voorgedragen.
-Een toelichtende brief over het gedicht. Hierin wordt alles verwerkt dat niet in het gedicht past  maar wel noemenswaardig is.

Soms schieten je eigen woorden tekort. Wanneer je wel weet wát je wilt zeggen maar niet hoe, kan een gedicht op maat een mooie uitkomst zijn. Met weinig woorden wordt dan toch een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht voor je. Je krijgt altijd een uniek product, speciaal voor jou gemaakt.
Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Hiervoor kun je altijd contact met me opnemen.

Het allerleukste vind ik om te schrijven voor iemand die wil weten hoe ik hem of haar zie. In dat geval schrijf ik graag een gedicht op maat. In zo'n gedicht kom ik tot de kern van wie jij bent.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik neem de tijd voor je en ik wil dat je jouw tekst met een gerust hart aan mij toevertrouwt.
Daarom neem ik een opdracht pas echt aan als we elkaar gesproken hebben en kunnen voelen dat het goed zit.

Wanneer je een gedicht op maat wilt ontvangen, wil ik je graag ontmoeten.
Voor het schrijven heb ik vaak aanvullende informatie nodig, om je zo goed mogelijk te leren kennen. Zeker wanneer je kiest voor een gedicht dat helemaal over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Dit kan door samen iets te drinken, telefonisch of via de mail. Hoe meer ik over je weet, hoe persoonlijker de tekst wordt.


Wanneer je gedicht op maat een cadeau voor een ander is, heeft de doos ook ruimte om een persoonlijke boodschap in te bewaren. Daarnaast ontvang je jouw gedicht ook altijd digitaal, zodat je hem kunt gebruiken hoe je wilt.

Maar er is veel meer mogelijk. Een gedicht op maat is speciaal voor jou, dus geen enkel gedicht zal dezelfde uitvoering hebben.
Wanneer je speciale wensen hebt kun je dit aan mij doorgeven. Ik maak een passende offerte voor je.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op.

Gedicht voor jou

Wanneer je een persoonlijke tekst voor jezelf bij me bestelt, gaan we een bijzonder traject in. Ik probeer jou zo goed mogelijk aan te voelen en te doorgronden. Hierbij houd ik rekening met de kwetsbaarheid die bij dit proces komt kijken. Ik wil jouw kracht en, wanneer je dat prettig vind, jouw uitdaging, in het gedicht naar voren laten komen. Ik wil ervoor zorgen dat jij je gezien en gehoord voelt. In weinig woorden zet ik neer hoe jij op mij over komt. Ik benader je altijd vanuit liefde en aandacht. Een gedicht op maat kost €80,00 (afhankelijk van je wensen) en komt met een mooie druk van je gedicht in een exclusieve doos. Je ontvangt ook een digitale opname waarin ik het gedicht aan je voordraag en een toelichtende tekst over hoe ik jou zie als mens.

Gelegenheid

Wanneer je een gedicht of tekst voor een gelegenheid bij me bestelt, zorg ik voor een extra persoonlijke benadering.
Een gedicht kan heel mooi zijn voor een bruiloft of geboorte. Maar ook bij een verdrietige gebeurtenis zoals een uitvaart kunnen mooie woorden veel steun en troost bieden. Ik schrijf niet alleen gedichten, maar ook biografieën of toespraken.
De manier waarop ik werk is kernachtig en doorgrondend. Ik pak gevoelens in met laagjes. De boodschap is duidelijk maar de uiting is zacht en benaderbaar.
Ik ga te werk vanuit respect en interesse. De woorden kunnen privé blijven of voorgedragen worden. Er is veel mogelijk.

Zakelijke tekst

Ben je op zoek naar een informatieve tekst voor je website? Of heb je een pakkende slogan nodig voor op je visite kaartje? Ook dan kan je bij me terecht. Door mijn gevoeligheid en therapeutische achtergrond, stel ik gerichte vragen waardoor ik een duidelijk beeld krijg van wat jij en je bedrijf te zeggen hebben. Na een gesprek ga ik voor je aan de slag. Een koppeling tussen hoe jij over komt en wat je binnen je bedrijf doet, vind ik een belangrijk aspect in het overbrengen van jouw tekst. Ik lever daarom bij een tekst, gedicht of slogan ook altijd een profielomschrijving, zodat ik jouw krachten en talenten aan het licht breng.

Wat anderen zeggen

Ik vond het ontvangen van een persoonlijk gedicht heel speciaal, omdat het voor mij echt de kern raakte op een moment dat ik dat nodig had.
Carolien Drooger
Lot wist met haar gedicht op een vrolijke manier te verwoorden hoeveel ik om mijn vriend geef.
Marrit
Ik voel me verbonden met het persoonlijke gedicht dat Lot voor me schreef.
Sam van Ree
Lot leeft zich volledig in waardoor ze met haar gedicht mij diep raakte. Heel bijzonder om een moment uit mijn leven zo mooi in woorden terug te lezen.
Kim Eland
Heb je interesse in een tekst of gedicht op maat?