Gedicht op maat

Uniek gedicht op maat

En gedicht op maat kan een mooie uitkomst zijn wanneer je wel weet wát je wilt zeggen, maar niet hoe. Met bepaalde woorden wordt een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht op maat en/of een unieke tekst. Je krijgt altijd een uniek en exclusief gedicht, speciaal voor jou op maat gemaakt.
Ik schrijf gedichten op maat voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met me opnemen.
Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.

Wanneer je door mij een gedicht wilt laten maken, wil ik je graag ontmoeten.
Voor het schrijven van een persoonlijk gedicht heb ik vaak aanvullende informatie nodig, om je zo goed mogelijk te leren kennen. Zeker wanneer je kiest voor een uniek gedicht dat helemaal over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Hoe meer ik over je weet, hoe persoonlijker de tekst op maat wordt.

P A K K E T T E N

W E R K W I J Z E

Een gedicht op maat is een persoonlijk cadeau. Stuur mij een mail met je wensen en ideeën en ik mail je zo snel mogelijk terug. Aan de hand van je gekozen pakket (ik werk met pakketten die je hier kunt vinden) maak ik een passende offerte voor een passend gedicht.
Samen maken we een (bel) afspraak. Hier hoef je je eigenlijk niet op voor te bereiden omdat ik gerichte vragen stel. Mijn ervaring is dat de antwoorden vollediger en meer puur zijn wanneer iemand zich niet heeft voorbereid op de vragen.
Na dat gesprek ga ik aan de slag. Ik neem gemiddeld een week de tijd om een gedicht en een brief te schrijven. Je kunt die brief als een soort inleiding zien. Deze komt uiteindelijk samen met het gedicht in de bewaardoos en bevat aspecten die niet in het gedicht pasten maar wel noemenswaardig zijn. Wanneer de brief en het gedicht af zijn, stuur ik je een opname waarin ik het geheel aan je voordraag. Dit is een unieke manier om jouw persoonlijke gedicht zo goed mogelijk in je op te nemen. Daarnaast stuur ik je een digitale proefdruk. Wanneer je tevreden bent, gaat het geheel naar de drukker. Een week later (gemiddeld) heb jij je gedicht op maat in huis. In een bewaardoos als een volledig cadeau. Onderin de doos vindt je de brief en in het grote vak pronkt je gedicht.
Je kunt een gedicht als cadeautje laten maken, in dat geval richt ik de brief aan de ontvanger.

Benieuwd geworden wat er allemaal mogelijk is? Je kunt hier een greep uit het portfolio bekijken dat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. En hier lees je recensies van mensen voor wie ik al heb mogen schrijven. Gedichten op maat schrijven doe ik al heel lang en het blijft zó bijzonder om de unieke verhalen van mensen te horen. Zo wordt ieder gedicht een verhaal op zich.

Gedicht op maat

Een persoonlijk gedicht op maat voor jezelf of een gedicht als cadeau.  Als je een gedicht door mij laat schrijven, neem ik de tijd. Je écht gehoord voelen en je eigen omschrijving vervolgens teruglezen als gedicht of tekst, is heel dierbaar. Ik schrijf ook sprookjes, teksten en verhalen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gedicht bij afscheid

Neem je afscheid van iemand en wil je graag een mooie (biografische) tekst laten maken?
Mail me dan via het contactformulier of app/bel via 06 026517173.
Ik kom graag in contact met je.

Gedicht op je bruiloft

Gaan jullie trouwen en willen jullie graag een mooi gedicht voor tijdens de ceremonie? Stuur me een mailtje met daarin de datum en locatie van jullie huwelijk. Naast gedichten op maat, kan ik ook de ceremonie of een ander soort tekst voor je bruiloft schrijven. Ook kan ik helpen met het schrijven van geloften. Neem contact op voor de mogelijkheden.