Gedicht op maat

Een persoonlijk gedicht

Soms schieten je eigen woorden tekort. Wanneer je wel weet wát je wilt zeggen maar niet hoe, kan een gedicht op maat een mooie uitkomst zijn. Met weinig woorden wordt dan toch een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijke tekst. Je krijgt altijd een uniek en exclusief gedicht, speciaal voor jou gemaakt.
Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met me opnemen.
Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.

Wanneer je een gepersonaliseerd gedicht wilt ontvangen, wil ik je graag ontmoeten.
Voor het schrijven heb ik vaak aanvullende informatie nodig, om je zo goed mogelijk te leren kennen. Zeker wanneer je kiest voor een gedicht dat helemaal over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Dit kan door samen iets te drinken, telefonisch of via de mail. Hoe meer ik over je weet, hoe persoonlijker de tekst wordt.

Gedicht op maat

Of het nu voor jezelf of voor een ander is, het kan heel mooi zijn om een gedicht op maat te laten schrijven. Je écht gehoord voelen en je eigen omschrijving vervolgens teruglezen als gedicht of tekst, is heel dierbaar. Ik schrijf ook sprookjes, teksten en verhalen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bruiloft

Gaan jullie trouwen en willen jullie graag een mooi gedicht voor tijdens de ceremonie? Stuur me een mailtje met daarin de datum en locatie van jullie huwelijk. Naast gedichten op maat, kan ik ook de ceremonie of een ander soort tekst voor je bruiloft schrijven. Lees hier meer.

Uitvaart

Neem je afscheid van iemand en wil je graag een mooie (biografische) tekst laten maken?
Mail me dan via het contactformulier of bel je via 06 026517173.
Ik kom graag in contact met je.

Reviews

“Onlangs heb ik een gedicht op maat bij Lot afgenomen. We spraken af voor een koffietje om de inhoud van het gedicht te bespreken. Eigenlijk had ik niet echt goed nagedacht over hoe het proces zou verlopen, maar Lot was goed voorbereid, stelde me allerlei vragen en zorgde ervoor dat ik het niet gek vond om voornamelijk zelf aan het woord te zijn. Logisch, omdat het om een maatwerk persoonlijk gedicht ging dus al die info had Lot nodig om er iets moois van te maken. Het gesprek verliep meteen gezellig en gemakkelijk en er was een fijne sfeer waardoor ik me open kon stellen. Het resultaat is erg mooi, het voelt alsof Lot écht kennis met mij en de situatie van het gedicht had gemaakt. Verder besteedt Lot veel aandacht aan de vormgeving en verpakking van het gedicht. Ze levert oprecht iets moois af met veel persoonlijke aandacht.”
Esther
Lot leeft zich volledig in waardoor ze met haar gedicht mij diep raakte. Heel bijzonder om een moment uit mijn leven zo mooi in woorden terug te lezen.
Kim Eland
Ik vond het ontvangen van een persoonlijk gedicht heel speciaal, omdat het voor mij echt de kern raakte op een moment dat ik dat nodig had.
Carolien Drooger
Lot wist met haar gedicht op een vrolijke manier te verwoorden hoeveel ik om mijn vriend geef.
Marrit
Ik voel me verbonden met het persoonlijke gedicht dat Lot voor me schreef.
Sam van Ree
Heb je interesse in een tekst of gedicht op maat?