Afscheid Jettie

Omdat Jettie na 25 jaar in dienst een andere richting op ging, mocht ik een gedicht schrijven over haar bijzondere werk als verloskundige. Haar collega’s omschreven Jettie als een gedetailleerd en liefdevol persoon. Iemand die altijd rekening houdt met haar cliënten en collega’s en de volledige tijd en aandacht voor iemand heeft. Daarom wilden haar collega’s haar verrassen met iets waar ook veel tijd en aandacht inzit. Iets met persoonlijkheid en liefde. Een gedicht op maat was de perfecte manier voor hen om afscheid te nemen van deze betrokken en warme collega.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven. Zoals in dit geval aan een collega of iemand die met pensioen gaat.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.