Afscheidsgedicht

Voor de familie van Zoë mocht ik een afscheidsgedicht schrijven. Regelmatig krijg ik zulke mooie, bijzondere schrijfopdrachten. Ik ben heel dankbaar voor de kwetsbaarheid en open houding van de familie. Hieruit is een uniek afscheidsgedicht ontstaan.

En gedicht op maat kan een mooie uitkomst zijn wanneer je wel weet wát je wilt zeggen, maar niet hoe. Met bepaalde woorden wordt een groot gevoel omschreven. Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht op maat en/of een unieke tekst. Je krijgt altijd een uniek en exclusief gedicht, speciaal voor jou op maat gemaakt.
Ik schrijf gedichten op maat voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met me opnemen.
Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.