Gedicht op maat voor Restaurant Zuiver

Voor Restaurant Zuiver op Vlieland mocht ik een gedicht op maat schrijven over de visie en missie van chef Elvis.
Elvis nam het restaurant in februari 2024 over en zocht naar een bijzondere manier om gasten te laten weten welke boodschap hij uitdraagt. Het is een gedicht geworden over de liefde voor ambacht, details in gerechten en het vertellen van een puur verhaal.
Gasten van het restaurant ontvangen het gedicht bij een 5-gangendiner. Het gedicht wordt in het houten bewaardoosje verpakt dat je bij mij ontvangt wanneer je een gedicht op maat laat schrijven.

Een gedicht op maat is mogelijk voor bedrijven maar ook voor particulieren. Tijdens gelegenheden zoals uitvaarten, jubileums, huwelijken of verjaardagen is een persoonlijk gedicht een uniek cadeau. Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen.
Voor bedrijven is er veel mogelijk. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie: bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.