Gedicht op maat voor de familie Janssen

Persoonlijk gedicht op maat

Een gedicht op maat voor een bijzondere familie. Interesse in een persoonlijk gedicht? Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen
Eerder mocht ik al een gedicht op maat voor de familie Janssen maken. Bekijk hier het op maat gemaakte doosje dat Sarah en haar man toen bestelden.
Voor een tweede kindje op komst, mocht ik opnieuw een persoonlijk gedicht schrijven dat ze konden gebruiken voor op het geboortekaartje. Uiteindelijk kozen ze ervoor om dit persoonlijk geschreven gedicht voor zichzelf te houden en een ander gedicht te kiezen dat ik had geschreven. Daarom deel ik het gedicht ook niet online. Inmiddels is het kindje geboren. De boompjes zijn een familie symbool dat terugkomt op meerdere manieren voor de familie.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat, speciaal voor jou geschreven? Al jaren maak ik persoonlijke gedichten die ik verpak als cadeautjes. Je hebt de keuze uit twee pakketten. Een basispakket, waarin een gedicht zit met een persoonlijke brief. En een gravure pakket waarin een persoonlijk doosje van hout zit met een gedicht en een persoonlijke brief. In beide pakketten zit een gesprek van maximaal een uur inbegrepen, een spraakopname waarin ik het persoonlijke gedicht aan je voordraag en een aantal correctierondes. Vaak zijn die niet eens nodig. Naast familiegedichten zoals deze, schrijf ik ook gedichten voor rouwkaarten, uitvaarten, geboortekaartjes, bruiloften en andere gelegenheden. Je kunt er ook voor kiezen om een gedicht over jezelf te laten schrijven. Geen mogelijkheid is te gek dus bekijk hier mijn pakketten en neem bij interesse contact met me op.

Meer interesse in een persoonlijke illustratie? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, geboortekaartje of uitvaart? In het portfolio kan je meer werk zien dat ik eerder maakte.