Gedicht voor Aline

Fotograaf Aline Bouma en ik kennen elkaar dankzij de trailervideo die ze maakte voor mijn boek Alle Dieptes. Toen ze me vroeg om een gedicht te schrijven over de stijl en sfeer van haar fotografie, maakte mijn hart een sprongetje. Ik vind het zo bijzonder om voor bedrijven te schrijven die zulke mooie dingen maken. Als je het werk van Aline nog niet kent, kijk dan snel op haar website.
Daar vind je ook het gedicht dat ik voor haar schreef op de homepage.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Je kunt kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van gedichten op maat. Recensies kun je hier lezen.