Gedicht voor Britt

Britt ken ik dankzij mijn allereerste exemplaar van Wezens. Toen Wezens verscheen, op mijn 21e, waren Britt en Sander met hun winkel Daily Poetry, de eerste ondernemers die mijn boek wilden verkopen. Ook het tweede exemplaar van Wezens en mijn boek Alle Dieptes hebben in hun winkel gelegen. Ik heb zelfs illustraties gemaakt voor de allereerste ansichtkaartjes van Britt. Naar Den Bosch gaan was altijd een feestje dankzij deze fijne winkel. En vooral door de fijne mensen die hem runden. Inmiddels bestaat Daily Poetry niet meer. Britt heeft nu  een webshop waarin ze haar gedichten verkoopt. Ik vind het bijzonder hoe wij elkaar hebben geholpen en steeds weer op elkaars pad komen. Aan het begin van mijn bedrijf wist ik helemaal niets van het verkopen aan een winkel. Woorden zoals marge en consignatie kende ik nog niet en dankzij Britt en Sander heb ik in korte tijd heel wat bijgeleerd over ondernemen.
Toen ze stopten met hun winkel, wilde Britt een dichtbundel uitgeven. Met mijn ervaring in uitgeven en kennis over drukkers en papier, kon ik iets terug doen voor al haar hulp. Inmiddels heeft Britt twee dichtbundels uitgegeven en werkt ze aan haar derde.

Tijdens de crowdfunding van Alle Dieptes in 2018, konden mensen me financieel steunen in ruil voor een tegenprestatie.
Eén van die tegenprestaties was een gedicht op maat. Britt koos hiervoor en omdat we elkaar al goed kenden was het niet lastig om dit gedicht te schrijven.

Dus na een bijzonder telefoongesprek waarin ze alles vertelde over haar visie, haar jeugd en haar toekomstdromen, ontstond een gedicht over het kiezen van je eigen wereldje en het scheppen van je eigen waarheid.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Je kunt kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van gedichten op maat. Recensies kun je hier lezen.