Gedicht voor Eco & Zo

Voor het Belgische bedrijf Eco & Zo mocht ik een gedicht schrijven dat voor de uitvoering van hun renovatie projecten komt te hangen. De wens van oprichter Pieter was een gedicht dat uitstraalt wat het bedrijf doet en dat je even stil doet staan. Zodat voorbijgangers naar het huis kunnen kijken en het gedicht op zich in laten werken. Zodat er direct duidelijk wordt waar Eco & Zo voor staat. Tijdens ons gesprek vertelde Pieter over zijn duurzame bedrijf dat zoveel mogelijk gebruik maakt van gerecyclede – en natuurlijke materialen. Een bedrijf dat heel goed past bij dat van mij! Het was een mooie opdracht om uit te voeren en ik ben er trots op dat dit gedicht ten toon gesteld wordt in België.

Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht als dit, zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens. Neem contact op voor de mogelijkheden.