Gedicht voor Mevrouw Knot

Mevrouw Knot ken je vast van haar indrukwekkende logo design en brandingprojecten! Dankzij Milou (het gezicht achter Mevrouw Knot) heb ik een logo waar ik al jaren blij mee ben. Milou maakt naast ontwerpen voor bedrijven, ook volledig drukwerk voor bruiloften. Speciaal voor de koppels die o.a. hun uitnodiging door Milou hebben laten verzorgen, mocht ik een gedicht schrijven. Dit gedicht heeft ze uitgewerkt tot een postcard die ze naar haar koppels opstuurt na de grote dag.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Je kunt kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van gedichten op maat. Recensies kun je hier lezen.