Gedicht voor Nama Nama

Nama Nama is opgericht door Nathalie. Na haar reizen door India en Nepal heeft ze veel kennis opgedaan over de kledingindustrie. Zo is haar liefde voor vintage ontstaan. Sinds een aantal jaren heeft ze een bruidsboetiek waarin ze de meest zeldzame vintage trouwjurken verkoopt.

Ik ontmoette Nathalie tijdens een netwerkborrel van bruidsleveranciers in Nederland. Een paar maanden later nodigde ze me uit om langs te komen in haar bruidsboetiek in Limburg. Ze wilde graag een gedicht dat geschreven zou worden vanuit haar trouwjurken. Het was een hele bijzondere opdracht omdat al haar jurken een gigantisch verhaal met zich mee droegen. Nathalie verkoopt bruidsjurken die stuk voor stuk uniek zijn. Met kant uit de jaren 20.
Ontzettend authentiek en kwetsbaar. Precies die woorden zijn uitgangspunten geworden voor het gedicht dat ik voor haar schreef. Het gedicht gaat over zowel haar jurken als haar persoonlijkheid en als een bruid een jurk bij haar koopt, ontvangt deze ook het gedicht. Een hele mooie en waardevolle toevoeging voor zoiets bijzonders.

Het gedicht is ook gebruikt in een video die Nathalie heeft laten maken door Chapter 20 Deze is terug te zien op de website van Chapter 20 en hieronder. Nathalie heeft hiervoor zelf de tekst die ik heb geschreven ingesproken.

Het schrijven van dit gedicht was een bijzondere ervaring en ik heb vooraf veel gesprekken en contact met Nathalie gehad. Een goed gesprek is een belangrijk uitgangspunt. Zonder die openheid wordt een gedicht niet zo persoonlijk.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Je kunt kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van gedichten op maat. Recensies kun je hier lezen.