Gedicht voor Rianne Fotografie

Voor fotograaf Rianne mocht ik een gedicht schrijven. Rianne maakt prachtige bruidsfotogratie en ze wilde graag een gedicht laten maken dat ze aan haar bruidsparen kan geven. Het gedicht moest iets uitstralen waardoor de connectie tussen bruidsparen gevoeld wordt.  En het pad dat te wachten ligt. Want hoewel de trouwdag zelf heel mooi en bijzonder is, gaat het vooral om de tijd daarna. Het getrouwd zijn, met elkaar verder willen. Het was een fantastische opdracht en het was heel leuk om Rianne op deze manier een beetje te leren kennen. Haar mooie werk kun je hier bekijken.

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.