Gedichten voor James & Co

James & Co is het sieradenmerk van Jamie, die ontzettend mooie producten maakt. Om haar sieraden net iets extra’s te geven, vroeg Jamie me om mee te werken aan haar concept ‘Story cards’: kaarten met vijf specifieke thema’s die bij haar creaties passen. Mijn gedichten zijn hiervoor gecombineerd met de illustraties van Studio Cornelia.
Bekijk Jamie’s verhaal achter de storycards hier.

Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, of een aanvullend product, zoals Jamie heeft gekozen. Bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Je kunt kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens.