Geloften Arianne & Dennis

Voor Arianne en Dennis mocht ik zowel het ontwerp verzorgen als ondersteunen bij de tekst van hun geloften. Dennis had al eerder een gedicht op maat door me laten maken voor zijn aanstaande en nu vroeg hij of ik wilde helpen met zijn geloften aan haar. Zelf had hij al heel wat op papier staan en met een beetje hulp werden zijn geloftes nog niet iets persoonlijker en poëtisch. Voor hen liet ik een aangepast doosje maken met een persoonlijke gravure. Het komt vaker voor dat ik bruiden en bruidegoms help bij het schrijven van geloften of het maken van een gedicht van de geloften. Heb je ook hulp nodig? Stuur me gerust een berichtje. Het schrijven ervan doen we samen en in constant overleg waardoor je niet het gevoel hebt zoiets persoonlijks uit handen te moeten geven. Het blijft jouw boodschap en het blijven jouw woorden. Het enige dat ik doe is hier en daar de zinsopbouw veranderen en de woorden kiezen die de geloften nét iets meer gelaagd maken.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik stem af op wie ik voor me heb. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Voor een gedicht op maat kun je kiezen uit twee pakketten die je hier kunt vinden. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens. Voor hulp bij een tekst zoals geloften kun je het best even contact opnemen, de prijs ervan stem ik af op je wensen.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van gedichten op maat. Recensies kun je hier lezen.