Geloften Kylie & Engelbert

Voor een bijzondere styled shoot mocht ik een gedicht over de geloftes van Kylie en Engelbert schrijven. Zij stonden model tijdens deze shoot maar waren in het echt een jaar eerder getrouwd. Hun gedicht is gebaseerd op een metafoor die Engelbert voor hun relatie gebruikte. De jas en de kapstok. Een stabiele kapstok die er altijd is, die houdt van structuur en die alles veilig maakt. En de jas, die vluchtig en wispelturig is, nieuwe wegen opzoekt en die uiteindelijk zijn thuis aan de kapstok vindt.
Voor dit mooie koppel mocht ik naast een gedicht ook een speech schrijven die ik voor heb gedragen tijdens de styled shoot. Hieronder kun je de video zien, gemaakt door Chantal Creative Productions.

Deze shoot is gestyled en verzorgd door Yana van Eigen Evenementen.
Verder werkten mee:

Fotografie: Kirsten Mulder fotografie
Videografie :Chantal Creative Productions
Bloemwerk: Roots and Flowers
Stationary: Uniek Kaartje
Lakzegels: Liefmoment
Trouwjurk: NamaNama Vintage
Sieraden: Moonlight Shadow
Kandelaars: Instakraam
Assistent styling: Dorien Gijsbertse

Heb je ook interesse in een gedicht op maat?

Ik schrijf voor uitvaarten, jubileums, huwelijken, verjaardagen en meer. Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
(Hulp bij) geloften behoren ook tot de mogelijkheden.