Hulp bij schrijven

Wanneer je zelf al wat woorden op papier hebt staan maar er nog niet helemaal uit komt, kan je ook contact met me opnemen. Regelmatig help ik mensen met het herschrijven van bestaande teksten. Hierbij let ik naast het neerzetten van een mooie tekst ook op de spelling.

Zo vroeg de vrouw van Erdem me om hulp bij het schrijven van een liefdesbrief. Ze wilde graag dat het uitgebreider was dan een gedicht op maat. Haar wens was dat er werd omschreven hoe belangrijk Erdem voor haar is en dat de brief vanuit haar was geschreven. Met haar eigen woorden die ik slechts een beetje aanpaste, kwam er een oprechte brief uit onze handen.
Dit was een bijzondere opdracht. De brief liet ik drukken op milieuvriendelijk papier.

Heb je ook interesse in een persoonlijke tekst of een ander persoonlijk cadeau? Ik schrijf gedichten op maat, kan helpen bij het schrijven en maak ook illustraties in opdracht.

Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.
Lees hier alle informatie en bekijk hier andere voorbeelden van mijn werk op maat. Recensies kun je hier lezen.