Nieuw gedicht voor James & Co Storycards

Misschien heb je het al eerder voorbij zien komen: de Storycards van James & Co. Kaarten met gedichten van mij en illustraties van Anna Huisman, in opdracht gemaakt voor het sieradenmerk. Ik schreef er in juni 2021 een blogpost over.
Begin 2022 mocht ik weer voor Jamie aan de slag. Zij is het gezicht achter het prachtige James & Co en wilde heel graag een nieuwe storycard, speciaal rondom het thema trouwen en het vieren van de liefde. Na een persoonlijk gesprek met Jamie en een aantal keer contact, ontstond dit gedicht dat ook voor mij een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen. Anna Huisman heeft de illustratie verzorgd en de foto’s die je hier om het kaartje ziet, zijn gemaakt door HannahHoek Photography.

Regelmatig schrijf ik voor merken en bedrijven. Een gelaagde tekst als bedankje, een alomvattend gedicht zodat de klant weet wat het bedrijf doet, een sfeerimpressie, of een aanvullend product, zoals Jamie heeft gekozen. Bij mij ben je aan het juiste adres. Geen onderwerp is mij te gek dus schroom niet om contact met mij op te nemen en vrijblijvende informatie aan te vragen. Ook als cadeau kan het heel bijzonder zijn om een persoonlijk gedicht te laten schrijven.
Mijn manier van werken is rustig, fijngevoelig en persoonlijk. Ik schrijf verdiepende gedichten en teksten met betekenis. Ik neem de tijd en zorg met gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan. Een gedicht op maat is helemaal persoonlijk voor jou geschreven. Je krijgt dus altijd een uniek product naar wens. Neem contact op voor de mogelijkheden.