Illustratie op maat

Een unieke illustratie

Illustratie op maat

Wanneer je op zoek bent naar een unieke illustratie ben je hier bij het juiste adres.
Mijn tekenstijl is te omschrijven als gelaagd met veel contrast en diepe kleuren. Ik houd heel erg van sprookjesachtige beelden die wat mysterieus zijn en waarin je persoonlijke details kunt ontdekken.
Ik heb geïllustreerd voor bruiloft uitnodigingen, geboortekaartjes, rouwkaarten, verjaardagskaarten, verschillende magazines en bedrijven.
Voorbeelden van mijn werk en stijl kun je in de webshop vinden onder 'illustraties' of in mijn portfolio.

Ik ben begonnen met illustreren omdat ik voor onze eigen bruiloft een uitnodiging en save the date wilde neerzetten die de volledige sfeer van die dag zou uitstralen. Hier heb ik een korte blogpost over geschreven die je hier kunt vinden.  Na het delen van die uitnodiging begon het balletje snel te rollen en stroomden de aanvragen binnen.
Ben jij op zoek naar drukwerk voor je bruiloft? Een aanvulling, passend logo of uniek product voor je bedrijf? Wil je een persoonlijke tekening voor het geboortekaartje van je kindje? Ik teken met liefde, aandacht en passie. Het materiaal dat ik gebruik is pastelkrijt en ik scan de tekening na afloop in. Je ontvangt dus een geheel met de hand gemaakt product.

Werkwijze:

Stuur mij een mail met je wensen en ideeën en ik mail je zo snel mogelijk terug.
We plannen een gesprek in waarbij we je wensen bespreken en kijken of we een match zijn. Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt als eerste een schets die ik met grijs potlood vluchtig maak. De uiteindelijke illustratie wordt gemaakt met pastelkrijt en hiermee kan je lastig over grijs potlood heen tekenen. Daarom staat deze schets los van de eindversie. Voor de echte illustratie begin ik helemaal opnieuw. De schets bespreken we kort en wanneer je deze hebt goedgekeurd, ga ik voor je aan de slag. In een basispakket zitten twee kleine correctie rondes inbegrepen. Tijdens het proces hebben we redelijk veel contact zodat ik dichtbij je wens kan blijven.
Uiteindelijk ontvang je de eindversie van mij digitaal als een drukklaar bestand. Je kunt ervoor kiezen om de illustratie via mijn drukkerij te laten drukken. In dat geval komen er nog drukkosten bij. Ik werk uitsluitend met duurzame drukkerijen en duurzaam papier.

Bekijk hier voorbeelden. Klik op de illustratie voor meer informatie: