Elfjes voor Freya

Pastel sprookjes

Voor Freya’s zesde verjaardag mocht ik een persoonlijke illustratie maken met hetzelfde thema als haar kinderfeestje: Elfjes.

Freya is gek op elfendeurtjes. Ze vierde haar feestje buiten in de natuur op een stuk land in de polder.
Het hele landje was versierd met elfendeurtjes, bloemen en verstopte details. Er stonden kleine tafeltjes en stoeltjes klaar voor de elfjes om mee te komen feesten.

Voor deze illustratie tekende ik Freya na en voegde ik kleine lichtgevende vuurvliegjes toe die ik goud heb gemaakt. Zoals altijd heb ik gewerkt met pastel. Ik heb kleurpotloden gebruikt om de laatste details aan te brengen in het gezicht en de handen. Freya’s lievelingskleuren zijn erin verwerkt en ik heb veel schaduw toegepast. Haar moeder had gevraagd of de illustratie niet te lieflijk kon worden maar een beetje mysterieus en met eigen inbreng voor fantasie.
Nu kan Freya zelf bedenken wat zich achter de deurtjes in de boomstam schuil houdt.

Wil je ook een persoonlijke illustratie?
Ik maak met liefde een tekening voor je. De prijs en mogelijkheden hangen af van je wensen en de mogelijkheden. Daarom kan je het beste contact met me opnemen via het contactformulier. Omschrijf daarin je wens zo specifiek mogelijk en dan mail ik je terug.
Wist je dat ik ook gedichten op maat schrijf? Een combinatie van een illustratie en een gedicht is ook mogelijk.