Geboortekaartje voor Juka

Op 4 januari 2023 werd ons zoontje Juka geboren. De bevalling begon thuis in bad en eindigde in het ziekenhuis.
Het was magisch om hem te ontmoeten en nu er een maandje voorbij is kan ik soms nog steeds niet geloven dat dit ons kindje is. Hij is zo zachtaardig en lief, duidelijk in zijn behoeften en nu al zo ‘eigen’. Hij groeit ook ontzettend snel!

Ik vond het belangrijk om zelf het geboortekaartje te ontwerpen en koos voor iets dat dichtbij mijn hart lag. Een knus huisje in de stad, nog in kerstsfeer, met onze poezen afgebeeld en de maan aan de hemel.
Voorop het kaartje zit Pim in het raamkozijn en achterop loopt Prop op het dak. Prop is onze poes die in 2021 is overleden en ik vond het belangrijk haar erbij te betrekken. Daarnaast staat ze ook een beetje symbool voor het eerste kindje dat we begin 2022 verloren.
Om het symbolisch te houden heb ik haar een aureool gegeven :)

Hieronder zie je het kaartje zoals het opengevouwen is. De voor en achterkant met Pim en Prop en de binnenkant. Ons adres en telefoonnummer heb ik voor de privacy doorgekrast.

Heb je ook interesse in een persoonlijk geboortekaartje? Na mijn verlof neem ik weer nieuwe opdrachten aan. Neem contact op voor de mogelijkheden en bekijk hier meer voorbeelden. Op deze pagina lees je alles over illustraties op maat.