Seizoensboom

Doortje is eigenaar en oprichter van Cutwerk. Een bedrijf dat stekers maakt voor in de jaarring. Een jaarring is een houten ring die bestaat uit vier losse onderdelen met gaatjes erin. Deze kun je gebruiken om stil te staan bij de seizoenen. De stekers gebruik je om het seizoen of de sfeer aan te duiden. Er bestaan stekers van dieren, planten, etc. Tijdens ieder jaarfeest kun je de jaarring veranderen doormiddel van de stekers. Doortje zag een gat in de markt en besloot haar eigen stekers te ontwerpen. Je kunt bij haar unieke stekers vinden en stekers laten maken die helemaal gepersonaliseerd worden. Een steker met je eigen naam bijvoorbeeld. Om de stekers en jaarring op te bergen, verkoopt ze sinds kort ook bewaardozen (die je ook nog eens kunt personaliseren). Voor een aantal speciale bewaardozen, mocht ik voor Cutwerk een boom illustreren met de vier seizoenen. Deze boom is gedrukt op de deksel van de doos en kun je vinden in de webwinkel van Cutwerk. De seizoensboom sluit mooi aan bij het thema van de jaarringen. De doos is dus het hele jaar door passend.

Doortje vroeg me of ik een boom wilde tekenen die een beetje uitwaaierde. Pastel is hier heel geschikt voor omdat je het gemakkelijk kunt vervagen.

Wil je meer weten over illustraties voor je bedrijf of product? Of ben je geïnteresseerd in een persoonlijke illustratie?
Je kunt vrijblijvend contact met je opnemen zodat we je wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.