Met verlof

Zwangerschapsverlof

De webshop blijft open!

Van eind november 2022 tot en met maart 2023 ben ik met zwangerschapsverlof. Mijn man Ivar en ik verwachten ons eerste kindje rond oud en nieuw. Daarom neem ik tijdelijk geen nieuwe opdrachten aan. Verzoeken voor gedichten op maat, persoonlijke illustraties en uitvaart teksten zullen na maart weer in behandeling worden genomen. Ook mailtjes zal ik hierna weer beantwoorden.
Alleen urgente mails worden beantwoord (bijvoorbeeld bij een zoekgeraakte bestelling). Het kan zijn dat iemand anders je te woord staat dan ik.
Heb je interesse in een op maat gemaakt product? Voordat je mailt: er staat al een heleboel informatie op de website. Een overzicht van mijn pakketten en prijzen is op deze pagina te vinden en er staat ook een Prijstransparantie pagina online. Hier kan je lezen welke kosten waar naartoe gaan.

De webshop blijft deze gehele periode wel gewoon open. Met een kleine achterwacht zal ik ervoor zorgen dat alle bestellingen zullen worden verzonden. Wel verzenden we slechts 1 of 2 keer per week alle orders. Hier vind je alle informatie over verzending.

Deze maatregelen heb ik genomen om er zoveel mogelijk voor ons zoontje te kunnen zijn. Lot Bouwes is een eenmans (vrouws :)) bedrijf en ik doe alles zelf. Daarom is het nodig om bepaalde zaken ‘on hold’ te zetten en enige wijzigingen in mijn verzendingsproces door te voeren. Ik hoop op je begrip en wens je heel veel winkelplezier!

– Lot Bouwes

Direct naar de webshop: