Moois voor de feestdagen

Moois voor de feestdagen

Buiten is het koud en mistig. Af en toe breekt er een winters zonnetje door. Binnen versieren we het huis met kaarsen en lichtjes.
De feestdagen staan om de hoek en om in de sfeer te komen vind je hier alles dat je nodig hebt om jouw decembermaand knus en gezellig te maken. Van handgemaakte kerstkaarten tot bijzondere geurkaarsen, magiepakketjes en meer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje magie?  Lichtdrager zijn pakketjes magie die bestaan uit een kristal met een bijpassend gedicht in een luxe bewaardoosje. Verkrijgbaar vanaf €10,00 en het perfecte cadeautje voor onder de boom. Ieder gedicht is zorgvuldig geschreven bij de boodschap die het kristal in zich draagt. Daardoor is het extra persoonlijk voor de ontvanger.

Of combineer een van de geillustreerde kerstkaarten met een mooie houder waar je een lichtje in kunt steken voor extra sfeer in huis.
Mooi voor op de seizoenstafel.

Kom in de sfeer met kaarsen. De geurkaarsen van She Stands zijn handgegoten en een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Microkrediet voor Moeders. Of kies voor een subtiel vleugje magie bij je bestelling. Deze kaarsenset is budgetvriendelijk en wordt extra magisch ingepakt met goud lint en sterretjes.
Kortom: Er staat genoeg moois in de webshop om jouw feestdagen onvergetelijk te maken! Veel shopplezier.