Verzendinformatie

Verzendkosten

Let Op! Door een vertraging in het systeem kan het even duren voor je een bericht/bewijs van verzending van Post NL ontvangt. Soms komt de mail pas aan wanneer de bestelling al in huis is. Als je een mailtje van Lot Bouwes ontvangt dat je bestelling is verzonden/afgerond, is dit handmatig aangeklikt en kan je er dus van verzekerd zijn dat je bestelling is afgeleverd bij het Post NL punt.

Het merendeel van onze pakketten wordt verzonden als Brievenbuspakket. Bij deze verzendmethode is het voor Belgische bestellingen helaas niet mogelijk om een volledige Track en Trace te ontvangen omdat Post NL de pakketten overdraagt aan een ander bedrijf.

Wij hanteren onderstaande verzendkosten. Verzendkosten bij een bestelling vanaf €75,00 zijn gratis in Nederland. Je kunt hiervoor een optie aanvinken in je winkelmandje.
Wijzigingen voorbehouden.

Soort pakket Nederland   België
Brievenbuspakket € 4,83 € 5,70
Pakket 0-2 kg €6,25 €10,00

Levertijd

Bestellingen worden twee tot drie keer per week verstuurd.  Je ontvangt automatisch een mail wanneer de bestelling is afgerond en verzonden.

Ik wil iets bestellen maar ik woon niet in Nederland!

We verzenden standaard binnen Nederland en België.
Woon je niet in deze landen? Dan kun je altijd een berichtje sturen via het contactformulier. We verzenden dan via Post NL en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor verdere informatie verwijzen we je graag door naar de algemene voorwaarden en/of de website van Post NL.