Verzendinformatie

De meeste bestellingen die worden geplaatst op deze website, worden verzonden via Fietskoeriers.nl. Zij fietsen door de stad om de pakketjes zo snel en zo groen mogelijk te bezorgen. Bestellingen buiten grote steden en buiten Nederland worden door auto's op groen gas bezorgd.
De Fietskoeriers staan 's ochtends rond half acht voor de deur van mijn webshop om de pakketjes op te halen. Je ontvangt van hen een track en trace zodra het pakket is aangemeld.
Houd er rekening mee dat Lot Bouwes een eenmans (vrouws) bedrijf is. Van het creëren van de producten tot het leveren aan de Fietskoerier, alles wordt door één persoon gedaan. Daarom kan het zijn dat je pakketje niet direct de volgende dag in huis is. Over het algemeen komt de Fietskoerier gemiddeld twee à drie keer langs voor het ophalen van pakketjes. Zo worden de pakketjes opgespaard om de Fietskoerier extra fietstochten te besparen.
Is er haast bij (bijvoorbeeld net op een dag dat de koerier al is geweest) of stormt het heel hard? Dan kan het zijn dat je bestelling meegaat met Post NL. Je ontvangt hier dan een melding van op de mail.
Heb je bijzondere wensen wat betreft je bestelling, wil je een extra mooi ingepakt cadeautje? Of een persoonlijk bericht? Geef dat bij je bestelling aan en we zullen er rekening mee houden! Er kunnen dan kosten bijkomen. Wanneer dit zo is, sturen we je een email nadat we je bestelling hebben ontvangen.

Verzendkosten

Het merendeel van onze pakketten wordt verzonden als Brievenbuspakket.
Wij hanteren onderstaande verzendkosten*. Verzendkosten bij een bestelling vanaf €75,00 zijn gratis in Nederland. Je kunt hiervoor een optie aanvinken in je winkelmandje.
De verzendkosten zijn vastgesteld door Fietskoeriers.nl en zijn exclusief 21% BTW.

Soort pakket Nederland   België
Brievenbuspakket € 3,99 € 6,29
Pakket 0-2 kg €6,75 €8,10

Levertijd

De fietskoeriers bezorgen op werkdagen standaard tussen 18:00 en 22:00 omdat de meeste mensen dan thuis zijn. Voor een Brievenbuspakket maakt het niets uit, je hoeft hier niet voor te tekenen.
We doen ons best om bestellingen binnen 3 werkdagen af te ronden. Vaak heb je het pakket de dag na aanmelding in huis. Krijg je dus een mailtje met track en trace? Dan kan je het pakket binnen 1 of 2 dagen verwachten.
Wanneer je op vrijdag t/m zondag bestelt, wordt je pakket pas maandag opgehaald door een koerier en dinsdag bij je thuis bezorgd. Houd er rekening mee dat bestellingen in het weekend niet opgehaald worden.

Ik wil iets bestellen maar ik woon niet in Nederland!

We verzenden standaard binnen Nederland en België.
Woon je niet in deze landen? Dan kun je altijd een berichtje sturen via het contactformulier. We verzenden dan via Post NL en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor verdere informatie verwijzen we je graag door naar de algemene voorwaarden 

*Deze verzendkosten zijn afkomstig van Fietskoeriers.nl